ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τα δεδομένα με τον Ρεϊνιέρ

Ο Ρεϊνιέρ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ
Ο Ρεϊνιέρ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ © 2020 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο νεαρός Βραζιλιάνος Ρεϊνιέρ που αποκτήθηκε ως παιδί- θαύμα από τη Ρεάλ προπονείται μόνος και χωρίς την πρόταση που περιμένει από την Ισπανία, με τον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του να τηρεί στάση αναμονής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει ακόμh προτάσεις για τον Ρεϊνιέρ, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της.

Το μέλλον του νεαρού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που βρίσκεται στις λίστες του ΠΑΟΚ παραμένει αβέβαιο, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να αγωνιστεί στη La Liga, αλλά να μην υπάρχουν για την ώρα ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του.

Έτσι, ο Ρεϊνιέρ προπονείται μόνος, καθώς ούτε κι ο Ραούλ δεν τον συμπεριλαμβάνει στις προπονήσεις της Καστίγια, της 2ης ομάδας των Μαδριλένων, από τη στιγμή που θεωρεί δεδομένο ότι ο 21χρονος θα παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο και να αποκτήσει τον Ρεϊνιέρ, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ανακάμψει και να δώσει και πάλι ανοδική πορεία στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ από τη Φλαμένγκο τον Γενάρη του 2020 αντί 30 εκατ. ευρώ έκανε μεγάλο ντόρο, με τον νεαρό να παρουσιάζεται ως "παιδί- θαύμα" κι ως ο επόμενος Βινίσιους Τζούνιορ.

Οι προσδοκίες ωστόσο, δε δικαιώθηκαν, με τον Ρεϊνιέρ να παραχωρείται δανεικός πρώτα στην Ντόρτμουντ, όπου σε δύο σεζόν είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε 38 παιχνίδια και στη συνέχεια στη Ζιρόνα με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ σε 18 αγώνες.

Πλέον ο παίκτης βρίσκεται στα…αζήτητα, αλλά εξακολουθεί να ψάχνει πρόταση παραμονής στην Ισπανία, τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών που τελειώνουν εκεί στις 31 Αυγούστου και τον ΠΑΟΚ να τηρεί στάση αναμονής για να κινηθεί για την απόκτησή του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ