ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τα δεδομένα με Μαξίμοβιτς και Μάρκος Αντόνιο

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας © 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Η κατάσταση με τον Σέρβο μέσο της Χετάφε, Νεμάγια Μαξίμοβιτς, παραμένει περίπλοκη την ώρα που στην Ιταλία κρατούν ψηλά το θέμα του δανεισμού του Βραζιλιάνου, Μάρκος Αντόνιο, από τη Λάτσιο στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση της ομάδας του στα playoffs του Europa Conference League έκανε λόγο για δυο μεταγραφές που προσπαθεί να κλείσει ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Στο θέμα του κεντρικού χαφ, που αποτελεί έτσι κι αλλιώς προτεραιότητα τα δεδομένα φαίνεται να είναι συγκεκριμένα.

Στην Ιταλία συντηρούν στην επικαιρότητα το θέμα του δανεισμού του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο πλευρές έρχονται ολοένα και περισσότερο πιο κοντά σε συμφωνία.

Η υπόθεση του Νεμάγια Μαξίμοβιτς εξακολουθεί να περιπλέκεται γύρω από το 30% των δικαιωμάτων του Σέρβου που διατηρεί η Βαλένθια και την προσπάθεια της Χετάφε να παραχωρήσει τον Σέρβο μέσο, τώρα πριν αποκτήσει το δικαίωμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον Μαξίμοβιτς έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τη Θέλτα που ζητά ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή. Σε αυτά η Χετάφε εμφανίζεται λίγο πολύ ως αναγκασμένη να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές λόγω οικονομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έκανε συγκεκριμένη πρόταση στην ισπανική ομάδα, την οποία οι άνθρωποι της Χετάφε αποδέχθηκαν, πριν εγείρουν απαιτήσεις σχετικές με το ποσοστό στα δικαιώματα του παίκτη που διατηρούν οι "νυχτερίδες".

Ο Λουτσέσκου έχει σύμφωνα με πληροφορίες δώσει το "ΟΚ" στους ανθρώπους της διοίκησης, προκειμένου να ολοκληρώσουν κάποια από τις δυο περιπτώσεις.

Η πρώτη του επιλογή είναι ο Μαξίμοβιτς, στον οποίο ο ΠΑΟΚ προσφέρει 4ετές συμβόλαιο, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός έχει θετική άποψη και για τον νεαρό Βραζιλιάνο, που εφόσον προχωρήσει η απόκτηση θα αγωνιστεί στην Τούμπα δανεικός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ