ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Συνεχείς και προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις για τον Μάρκος Αντόνιο

Ο Μάρκος Αντόνιο σε ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ελλάς Βερόνα
Ο Μάρκος Αντόνιο σε ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ελλάς Βερόνα 2022 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η υποχρεωτική ρήτρα για τη εξαγορά των δικαιωμάτων του Μάρκος Αντόνιο αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του από τη Λάτσιο

Ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ που αναζητά επιπλέον ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας του γραμμής.

Η περίπτωση δανεισμού του Βραζιλιάνου έδειξε να οδηγείται σε αδιέξοδο με τη Λάτσιο που έχει τα δικαιώματα του να επιμένει σε υποχρεωτική ρήτρα, πολλών μάλιστα, εκατομμυρίων προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του με δανεισμό.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να δεσμευτεί για το επόμενο καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις προς στιγμήν τουλάχιστον κόλλησαν παρά το γεγονός ότι είχε προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες στο οικονομικό.

Πλέον τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί οι συζητήσεις έχουν μάλιστα ενταθεί με την ομάδα της Ρώμης να μην επιμένει και τόσο πολύ πλέον στον όρο της υποχρεωτικής ρήτρας. Οι πληροφορίες λένε ότι αν καμφθεί το συγκεκριμένο εμπόδιο δεν θα υπάρχει κάτι άλλο που δεν θα επιτρέπει τον Μάρκος Αντόνιο να ταξιδέψει στην Ελλάδα για ιατρικά.

Ρήτρα θα υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του, που ωστόσο δεν θα είναι υποχρεωτική ενώ ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει και ένα μικρό ενοίκιο στους Λατσιάλι για το δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ