ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στα ραντάρ του Δικεφάλου ο Γάλλος επιθετικός, Λι Μουσέ, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Λι Μουσέ
Ο Λι Μουσέ 2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δημοσιεύματα στην Ιταλία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, Λι Μουσέ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρώην συνεργάτης του Λουτσέσκου στην U-18 της Πάρμα.

Την ώρα που τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ έχουν παγώσει ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα (28/7, 20:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24), από την Ιταλία προκύπτει ένα μεταγραφικό σενάρια που συνδέει τον Δικεφάλο με τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, Λι Μουσέ.

Ο Μουσέ. που έχει αγωνιστεί σε 99 παιχνίδια στην Premier League. αρχικά με την Μπόρνμουθ και στη συνέχεια με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. έχει μείνει ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα μετά από έναν εξάμηνο δανεισμό στη Σαλερνιτάνα.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Γάλλος αρνήθηκε πρόταση από την Μπόχουμ που του πρόσφερε 1 εκατομμύριο ευρώ για 2 χρόνια, θεωρώντας την χαμηλή και εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ και τη γαλλική Χάβρη στη διεκδίκησή του.

Στο συγκεκριμένο δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η Σαλερνιτάνα προτίμησε να μην του ανανεώσει το συμβολαίο λόγω της φτωχής παρουσίας του - και λόγω τραυματισμών- το περασμένο εξάμηνο και πως οι εκπρόσωποι του αναζητούν ομάδα για τον Μουσέ από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ποιος είναι ο Λι Μουσέ

Ο Λι Μουσέ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάβρης φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2016 η Μπόρνμουθ έδωσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και 3 χρόνια αργότερα τον παραχώρησε για 11 εκατομμύρια στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ της οποίας αποτέλεσε τότε την πιο ακριβή μεταγραφή.

Ο Γάλλος με ρίζες από την Σενεγάλη, βοήθησε τις "Λεπίδες" στην πρώτη του σεζόν, ωστόσο η συνέχεια του δεν ήταν αυτή που περίμενε. Αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, επηρεάστηκε από Covid-19 και δημιούργησε και ζητήματα με την συμπεριφορά του.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε κανένα από τα 53 παιχνίδια που έπαιξε με την Σέφιλντ δεν αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, με απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα μεταγραφικά απασχολήσουν και πάλι τον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με την Λέφσκι και σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του. Και αυτό διότι είναι δεδομένο ότι αν ο Δικέφαλος δεν καταφέρει να προχωρήσει στην Ευρώπη οι κινήσεις του θα περιοριστούν.

Πρώην συνεργάτης του Λουτσέσκου στην U-18 της Πάρμα

Εξάλλου, η Πάρμα ανακοίνωσε την στελέχωση των τμημάτων υποδομής και την πρόσληψη του Τζιανπάολο Καστορίνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας U-18. Ο Καστορίνα ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ακολούθησε πέρυσι στον ΠΑΟΚ μετά την συνεργασία που είχε μαζί του στην Αλ Χιλάλ.

Προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην πατρίδα και πλέον έχει αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής της Πάρμα. Άλλωστε ο 45χρονος τεχνικός έχει δουλέψει και στο παρελθόν, για μια δεκαετία μάλιστα στις ακαδημίες της Βίρτους Εντέλα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ