ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σκληραίνει το "πόκερ" με την Τίγκρες για τον Σοτέλδο

Ο Γέφερσον Σοτέλδο στην αναμέτρηση του Τορόντο με την Φιλαδέλφεια
Ο Γέφερσον Σοτέλδο στην αναμέτρηση του Τορόντο με την Φιλαδέλφεια 2021 AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο μέσος από τη Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο, έπαιξε μόλις έξι λεπτά στον τελευταίο αγώνα της Τίγκρες. Κινήσεις τακτικής από τους Μεξικάνους για τη μεταγραφή του.

Ο Μιγκέλ Ερέρα, ο προπονητής της Τίγκρες δήλωσε ότι ο Γέφερσον Σοτέλδο, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, παραμένει κανονικά στα πλάνα του, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις του με τη μεξικανική ομάδα.

Οι δηλώσεις ωστόσο του Ερέρα δεν άλλαξαν και πολύ το "στάτους" του 25χρονου Σοτέλδο στην ομάδα του. Ο μέσος από την Βενεζουέλα αγωνίστηκε ελάχιστα στην αναμέτρηση της Τίγκρες με την Κλαμπ Τιχουάνα μπαίνοντας αλλαγή στο 84' στη θέση του σκόρερ του γκολ που έκρινε το παιχνίδι Ραϊμούντο Φουλγκένσιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του Σοτέλδο στο πρωτάθλημα της Απερτούρα όπου έχει γράψει μόλις 17 αγωνιστικά λεπτά σε τρεις αγώνες.

Η επικοινωνιακή αλλαγή της Τίγκρες

Μπορεί το στάτους του ποδοσφαιριστή να μην έχει αλλάξει και πολύ ωστόσο είναι εμφανής πλέον μια μεταστροφή, επικοινωνιακά τουλάχιστον στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Τις προηγούμενες ημέρες παρουσιαζόταν ως δεδομένη η επιθυμία της Τίγκρες να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Σολτέδο. Και αυτό όχι μόνο εξαιτίας των πειθαρχικών του παραπτωμάτων αλλά και για να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της, ώστε να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Πλέον φαίνεται ότι οι άνθρωποι της αναζητούν λύσεις από την εγχώρια αγορά για ένα στόπερ και μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα για τον νεαρό Βίκτορ Γκουζμάν της Τιχουάνα, που τα ξημερώματα αγωνίστηκε ως αντίπαλο της.

Είναι φανερό ότι οι Μεξικάνοι θέλουν να δείξουν ότι δεν "καίγονται" να παραχωρήσουν τον παίκτη τους, κάτι όμως που δεν φαίνεται να ισχύει στην πραγματικότητα.

Σκληραίνει το πόκερ στις διαπραγματεύσεις

Όπως και να έχει φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους Μεξικάνους δεν είναι τόσο εύκολο, όσο παρουσιαζόταν, να φτάσουν σε οριστική συμφωνία. Οι δυο πλευρές προχωρούν σε κινήσεις τακτικής με το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό ατού του Δικεφάλου να είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κάνει το βήμα στην Ευρώπη.

Έτσι και αλλιώς στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στον πρώτο αγώνα με την Λέφσκι στη Σόφια και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του για την σεζόν 2022-23. Και οι άνθρωποι του Δικεφάλου κρατούν πλέον στάση αναμονή στα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ