ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Σενάριο για το Ρώσο γκολκίπερ, Αντρέι Λούνεφ

Ο Αντρέι Λούνεβ σε ματς της Ζενίτ
Ο Αντρέι Λούνεβ σε ματς της Ζενίτ AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Τον Αντρέι Λούνεφ στέλνουν στον ΠΑΟΚ και την οι συμπατριώτες του. Οι σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου για την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Ρωσία ο ΠΑΟΚ κοιτά και την περίπτωση του Αντρέι Λούνεφ του 31χρονου τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι συμπατριώτες του πρώην γκολκίπερ της Ζενίτ αναφέρουν ότι στον Δικέφαλο αναζητούν έναν τερματοφύλακα ως δεύτερο πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, αντί του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που θα μπορεί όμως να πάρει τα γάντια του βασικού σε περίπτωση που ο νεαρός Κροάτης αποχωρήσει από την Τούμπα.

Η αλήθεια είναι ότι όντως στον ΠΑΟΚ υπάρχουν σκέψεις για μια κίνηση στους τερματοφύλακες στην λογική ότι για να υπάρχει εξέλιξη στον Κοτάρσκι θα πρέπει να υπάρχει ένας ακόμη πορτιέρο που θα συναγωνίζεται για τη θέση κάτω από την εστία. Κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει ο Ζίβκοβιτς.

Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν ανήκει σε αυτές τις 4-5 που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί αναγκαίες μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του νεαρού Ταλιχμανίδη που θα είναι ο 3ος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της ομάδας την νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ