ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε πολύ καλό δρόμο του Σοτέλδο, του έχει ήδη έτοιμο ρόλο ο Λουτσέσκου

Ο Γέφερσον Σοτέλδο με τη φανέλα της Βενεζουέλας
Ο Γέφερσον Σοτέλδο με τη φανέλα της Βενεζουέλας © 2020 FERNANDO VERGARA / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του 25χρονου μέσου από την Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του έχει ήδη έτοιμο ρόλο στην ομάδα.

Στο Μεξικό θεωρούν ότι η μεταγραφή του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ είναι πλέον θέμα χρόνου και ισχυρίζονται ότι οι επαφές του Δικεφάλου με την Τίγκρες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Η αλήθεια δεν απέχει και πολύ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ενώ και οι επαφές με την ομάδα του φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο.

Στην πραγματικότητα αυτό που απομένει είναι να οριστεί η ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του που σε κάθε περίπτωση θα είναι ρεαλιστική. Στην πραγματικότητα η ρήτρα αυτή θα ανταποκρίνεται στην τιμή αξιολόγησης του ποδοσφαιριστή από την Τίγκρες που τον απέκτησε τον περασμένο Γενάρη ως ελεύθερο.

Οι δυο πλευρές συζητούν και το ενδεχόμενο να μπει ένα "ενοίκιο", το οποίο θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει αρχικά ως δανεικό το ποδοσφαιριστή. Το ποσό που θα δώσει τώρα ο Δικέφαλος στο τέλος θα συνυπολογιστεί και στο buy out του Σοτέλδο.

Για τον 25χρονο Λατινοαμερικάνο έχει πολύ καλή άποψη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι είναι ιδανικός για να έχει ρόλο ελεύθερο, πίσω από τον επιθετικό κρούσης και έτσι σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει αν και εφόσον προχωρήσουν όλα ομαλά και ο Γέφερσον Σοτέλδο μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ