ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προχωρημένες οι επαφές για τον Κεντζιόρα

Ο Τόμαζ Κεντζιόρα στο Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
Ο Τόμαζ Κεντζιόρα στο Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα 2021 AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Πολωνού μπακ Τόμας Κεντζιόρα και ο ΠΑΟΚ κινείται για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πολωνό διεθνή ακραίο αμυντικό Τόμας Κεντζιόρα ενημερωθήκατε από το SPORT24

Οι επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με τον ποδοσφαιριστή αλλά και την Ντιναμό Κιέβου, που έχει τα δικαιώματα του, είναι πλέον προχωρημένες. Οι δυο πλευρές συζητούν για συμβόλαιο 2,5 ετών με την ουκρανική ομάδα να μην έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πολωνού που φέτος έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια του ουκρανικού πρωταθλήματος και άλλα τόσα στην Ευρώπη με την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, από τον οποίο φυσικά και άντλησε πληροφορίες για τον Κεντζόρια, ο προπονητής του Δικεφάλου.

Ο 28χρονος Πολωνός μπακ, μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, επέστρεψε -για μερικούς μήνες- στην πατρίδα του και στη Λεχ Πόζναν από την οποία τον είχε αποκτήσει η ομάδα του Κιέβου το καλοκαίρι του 2017.

Ποιος είναι ο Κεντζιόρα

Αν τελικά προχωρήσει η περίπτωση του, ο ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί στην καριέρα του. Ο Τόμας Κεντζιόρα έχει παίξει 75 παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άλλα 26 με την Εθνική ομάδα του έχοντας σκοράρει και 1 γκολ.

Με ύψος 1.84μ είναι συνεπής τακτικά, με καλή ανασταλτική συμπεριφορά και με ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε έναν μπακ για την δεξιά πλευρά της άμυνας του, με προοπτική για το καλοκαίρι, ωστόσο οι επιτελείς του θεωρούν ότι ο Πολωνός είναι μια καλή περίπτωση που μπορεί να αποκτηθεί από τώρα και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν τώρα την κίνηση για τη μεταγραφή του εκτός των άλλων γιατί ο Λευτέρης Λύρατζης, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε πρόσφατα, έχει σταθεί άτυχος και ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ