ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Πώς ο Μεϊτέ επικράτησε επί του Μάρκος Αντόνιο

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν
Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν 2021 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σουαλίχο Μεϊτέ που αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο στόχο. Η υποχρεωτική ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που έθεσε ως όρο η Λάτσιο και οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Σουαλίχο Μεϊτέ με δανεισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η προοπτική να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Γάλλος χαφ ήταν μια από τις αιτίες που οδήγησαν σε…ναυάγιο τις συζητήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου με τη Λάτσιο για το δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο.

Το γεγονός ότι οι Ιταλοί επέμεναν στο να μπει υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του νεαρού Βραζιλιάνου ήταν η δεύτερη και προφανώς ήταν και αυτή σημαντική.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι Λατσιάλι όριζαν το υποχρεωτικό buy out σε ένα ποσό που δεν θα σκόπευε ποτέ να πληρώσει ο Δικέφαλος και που έφτανε κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

Ήδη πάντως πριν τεθεί θέμα ρήτρας από την πλευρά του ΠΑΟΚ είχαν στραφεί στην περίπτωση του Μεϊτέ που εξαρχής ήταν στην κορυφή της λίστας με τους κεντρικούς χαφ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μεϊτέ, απομένουν μόνο λεπτομέρειες που αφορούν τον Δικέφαλο και τον παίκτη με την Μπενφίκα να έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του.

Όλα αυτά, μαζί με την περίπτωση του Νάρεϊ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση από την Σαουδική Αραβία, θα ξεκαθαρίσουν μετά το σημερινό παιχνίδι με την Χαρτς στο Εδιμβούργο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ