ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές πιθανότατα τέλος

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές πιθανότατα τέλος

Μετά τις επαφές που έγιναν με τον Μαουρίσιο για την επιστροφή του στο ρόστερ, που δεν κατέληξαν σε συμφωνία, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί σε άλλους χαφ από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ αναγνώρισε την ανάγκη που υπάρχει στην ομάδα του για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή με την προσέγγιση που έγινε στο Μαουρίσιο. Από την στιγμή ωστόσο που ο Βραζιλιάνος απέρριψε την πρόταση που του έγινε δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Δικέφαλος κινείται στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για έναν άλλο χαφ.

Για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ ότι οι αναζητήσεις των ανθρώπων του έχουν τελειώσει και ότι το ρόστερ της ομάδας έχει διαμορφωθεί οριστικά. Ωστόσο, φαίνεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Δικέφαλος δεν θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση, προτιμώντας να προετοιμαστεί για να είναι έτοιμος στις 31 Δεκεμβρίου όταν και θα ανοίξει η επόμενη μεταγραφική περίοδος.

Βέβαια αυτό θα σημάνει ότι στο διάστημα που θα έχει να δώσει τα περισσότερα παιχνίδια και μάλιστα μαζεμένα, από το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στο πρόγραμμα του μετά την διακοπή μέχρι και τον εντός έδρας αγώνα με την Γρανάδα στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική του Europa League ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει λύσεις στα χαφ με αυτούς που ήδη βρίσκονται στην ομάδα.

Με τους Καντουρί και Σβαμπ να είναι οι βασικοί που πιθανότατα θα χρειαστούν ανάσες αυτοί που θα κληθούν να δώσουν λύσεις είναι ο Εσίτι, που συνηθώς είναι και η πρώτη εναλλακτική, ο Νινούα που δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής και ο νεαρός Τσιγγάρας που παρέμεινε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΛΑ Ο ΡΕΜΠΕ

Η λήξη των μεταγραφών ίσως και να προκύψει επίσημα από τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Όλαφ Ρέμπε. Η οποία πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Σε αυτήν ο Γερμανός θα αναλύσει τα πλάνα και τους στόχους που του έχουν τεθεί από την οικογένεια Σαββίδη και για την αγωνιστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει αλλά και τις επόμενες χρονιές μιας και η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ είναι τριετούς διάρκειας.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει πολλά να απαντήσει και για τον προγραμματισμό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι και τα πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει από αυτόν.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ