ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παλεύει τη δύσκολη περίπτωση του Γιόνι Ότο της Γουλβς για τα άκρα της άμυνας

Wolverhampton Wanderers' Jonny Otto during the FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Jonny Otto during the FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Γιόνι Ότο τον παίκτη που θα μπορούσε να ενισχύσει ποιοτικά την ομάδα τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο και προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς τον παίκτη θέλει και η Θέλτα.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν μπακ με στόχο την ενίσχυση του αμυντικά και το ιδανικό θα ήταν να βρει έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας. Αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιόνι Ότο, του 29χρονου Ισπανού (1,75μ. ύψους) ο οποίος ανήκει στην Γουλβς.

Ενός ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από την ομάδα της Premier League πριν από πέντε χρόνια από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 20 εκατ. ευρώ. Ο Ότο δεν υπολογίζεται από την Γουλβς τη δεδομένη χρονική λόγω πειθαρχικούς παραπτώματος σε μια προπόνηση της ομάδας και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025.

Φέτος μετράει 184 αγωνιστικά λεπτά και μία συμμετοχή στην Premier League και φυσικά επιθυμεί να αποχωρήσει. Στον ΠΑΟΚ έμαθαν για την περίπτωση του και κινήθηκαν αστραπιαία για να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη και βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποσπάσουν το ναι του Ισπανού.

Την ίδια ώρα όμως και η Θέλτα, η πρώτη ομάδα του Ότο, επιθυμεί τον επαναπατρισμό του και προσπαθεί να τον κάνει να γυρίσει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Ότο έχει γεννηθεί στις 3 Μαρτίου του 1994 στο Βίγκο της Ισπανίας και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε ενώ αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην ανδρική ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2018, πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά το δρομολόγιο Ισπανία - Αγγλία που έκανε υπό μορφή δανεισμού, οδήγησε και στη μονιμοποίησή του στη Γουλβς το Γενάρη του 2019.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ