ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Παίρνει και επιθετικό με χαρακτηριστικά Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα EUROKINISSI SPORTS

Δεδομένη είναι η επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός φορ, με τα χαρακτηριστικά του Ολιβέιρα. Θα πάει στον Δικέφαλο πιθανότατα με δανεισμό.

Ο ΠΑΟΚ, πιθανότατα την Παρασκευή (13/1), θα κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος περνά από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όλα δείχνουν ότι η απόκτηση του Τάισον δεν θα είναι τελικά η μοναδική κίνηση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού προκειμένου να ενισχύσουν και άλλο την γραμμή κρούσης της ομάδας τους.

Η απόφαση τους αυτή προκύπτει κυρίως από το γεγονός ότι χρειάζεται στήριξη ο Νέλσον Ολιβέιρα. Στήριξη την οποία δεν μπορεί να τη δώσει ο Μπράντον Τόμας που είναι εντελώς διαφορετικού τύπου από τον Πορτογάλο επιθετικό.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν έναν φορ που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Ολιβέιρα και που θα μπορεί να σταθεί και μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι η λίστα που έχει δημιουργηθεί δείχνει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την αξιολόγηση και του τεχνικού επιτελείου. Και επιμένουν ότι σύντομα θα προκύψει και η κίνηση για την απόκτηση του εκλεκτού.

Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι ο φορ που θα έρθει στην Τούμπα θα αποκτηθεί, αρχικά, με δανεισμό, ενώ το μπάτζετ για τη μεταγραφή του θα προκύψει από την αποχώρηση του Γιασμίν Κούρτιτς.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ