ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σε πρώτο πλάνο, τα δεδομένα με το συμβόλαιό του

Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου, Ντόουγκλας Αουγκούστο και πώς μπορούν Λουτσέσκου και Κούρτιτς να επηρεάσουν το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για το συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι περισσότερο... ολιστικές και στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν συνολικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου στην Τούμπα που όπως όλα δείχνουν θα κριθεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και συζητά μαζί του το στάτους του στην ομάδα, τις απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από άλλες ομάδες κυρίως από την αραβική χερσόνησο.

Τα δεδομένα που ισχύουν

Μέσα στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και που στο τέλος θα κρίνουν και την έκβαση των συζητήσεων.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου έχει μπει πλέον στο τελευταίο χρόνο της διάρκειας του γεγονός που δίνει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή επιπλέον διαπραγματευτική ισχύ.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που ο ίδιος θεωρεί ότι θα πρέπει να είναι αντίστοιχες με το ρόλο του στην ομάδα και που έχουν φτάσει πλέον ξεπερνούν το εκατομμύριο σε ετήσια βάση. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να συζητήσει ακόμη και τόσο υψηλό συμβόλαιο με τον Αουγκούστο για να τον κρατήσει στην Τούμπα αναλαμβάνοντας το ρίσκο με έναν ποδοσφαιριστή που στα καλά του μπορεί να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Το τρίτο δεδομένο έχει να κάνει με τις κρούσεις που έχουν γίνει από άλλες ομάδες για τον 25χρονο μέσος που για την ώρα τουλάχιστον έχουν γίνει στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και από αυτούς μεταφέρονται στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Αυτό που φαίνεται να ισχύει είναι ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αραβία – και δεν αποκλείεται να προκύψει και από την Ευρώπη, γεγονός που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να οριοθετήσει ο ίδιος μια τιμή αξιολόγησης για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο παραμένει περίπλοκη και αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο. Ο Αουγκούστο προέρχεται από την πλέον παραγωγική σεζόν του στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ και από την στιγμή που το συμβόλαιο του μπήκε στον τελευταίο του χρόνο είναι λογικό η πλευρά του παίκτη να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Ο ρόλος του Λουτσέσκου και του Κούρτιτς

Ποιοι είναι οι δυο παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο στις εξελίξεις; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ο Ρουμάνος τεχνικός που με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον παίκτη την περασμένη σεζόν τον έκανε να νιώσει σημαντικός έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει να ακούσει καν ότι υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου αυτό το καλοκαίρι καθώς θεωρεί πως είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα κομμάτια της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει. Ένα «βέτο» από την πλευρά του Λουτσέσκου που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό σε περίπτωση που προκύψουν προτάσεις για τον Αουγκούστο μπορεί να διαμορφώσει εξελίξεις.

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να παίζει ρόλο σε αυτές, όσο και αν ακούγεται παράδοξο αυτό, είναι και ο Γιασμίν Κούρτιτς. Και αυτό διότι πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το στάτους του Σλοβένου στην Τούμπα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο.

Και το συμβόλαιο του Κούρτιτς έχει μπει στο τελευταίο χρόνο της ισχύος του και στη δική του περίπτωση έχει ξεκινήσει μια φημολογία ότι υπάρχουν ομάδες από την Αραβία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποια μπορεί να είναι η αντίδραση του Δικεφάλου σε περίπτωση που ο Κούρτιτς δεχθεί μια πρόταση με πολλά περισσότερα χρήματα από τα 1,2 εκατομμύρια που θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο ότι αυτά τα χρήματα θα κρατούσαν τον Αουγκούστο στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ