ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Μεϊτέ φτάνει το Σάββατο στις 15:30 στην Θεσσαλονίκη

AC Milan's Soualiho Meite is chased by Atalanta's Berat Djimsiti, right, during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the Milan San Siro Stadium, Italy, Saturday, Jan. 23, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Soualiho Meite is chased by Atalanta's Berat Djimsiti, right, during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the Milan San Siro Stadium, Italy, Saturday, Jan. 23, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni) @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί τον Σουαλιό Μεϊτέ, με τον Γάλλο κεντρικό μέσο να φτάνει το Σάββατο (26/8) στις 15:30 στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους ασπρόμαυρους.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Serie A με τη φανέλα της Κρεμονέζε και πλέον μετράει αντίστροφα για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον 29χρονο Γάλλο μέσο.

Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε άσος της Μίλαν θα φτάσει το Σάββατο (25/8) στις 15:30 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Η ελληνική ομάδα αναμένεται να δώσει 1.200.000 ευρώ για το συμβόλαιο του 29χρονου δύο φορές διεθνή με την Κ20 για τη σεζόν 2023-2024, χωρίς να προβλέπεται στη συμφωνία ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ