ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Καστιγιέχο στα ραντάρ του Δικεφάλου σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Καστιγιέχο με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Καστιγιέχο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο 28χρονος Ισπανός εξτρέμ της Βαλένθια, Σάμου Καστιγιέχο, είναι στα ραντάρ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο ΠΑΟΚ μετά την παραχώρηση του Ναρέι αναζητά ένα εξτρέμ και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το βράδυ της Δευτέρας (28/8) αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 28χρονο Ισπανός εξτρέμ της Βαλένθια, Σάμου Καστιγιέχο.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με καριέρα σε Μάλαγα, Βιγιαρεάλ, Μίλαν και Βαλένθια είναι στη μεταγραφική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και δύο ακόμη ομάδων από την Ιταλία.

Ο Καστιγιέχο δεδομένα θα φύγει από τη Βαλένθια τις επόμενες μέρες και για αυτό τα τελευταία 24ώρα εξετάζει όλα τα δεδομένα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 28χρονος Ισπανός εξτρέμ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάλαγα. Στα 20 του χρόνια η Βιγιαρεάλ έδωσε οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της μέτρησε 127 συμμετοχές έχοντας 11 γκολ και 14 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον της Μίλαν η οποία το καλοκαίρι του 2018 έδωσε 21,3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στο Μιλάνο παρέμεινε για τέσσερα χρόνια έχοντας 113 συμμετοχές, 10 γκολ και 15 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε με τη Βαλένθια να αποσπά την υπογραφή του. Σε αυτόν τον περίπου ένα χρόνο κατάφερε να μετρήσει 26 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ