ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Ίνγκασον ανακοινώθηκε απ' τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Ίνγκασον ανακοινώθηκε απ' τη Μίντιλαντ

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον είναι και τυπικά παίκτης της Μίντιλαντ, αφού ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, κλείνοντας τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον έκλεισε οριστικά το πρωί της Παρασκευής τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ έπειτα από 4,5 χρόνια. Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε την απόκτησή του Ισλανδού κεντρικού από τον "δικέφαλο" για πέντε χρόνια.

Ο 29χρονος πρώην αρχηγός της ελληνικής ομάδας θα κοστίσει 3.600.000 ευρώ στους "λύκους", με μπόνους που φτάνουν τις 500.000 ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης θα εισπράττει 1.500.000 ετησίως.

"Η Μίντιλαντ είναι ένας σύλλογος που τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και μονίμως αυξάνει το ύψος του πήχη. Μου μίλησαν για το πρότζεκτ και ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου ως παίκτης. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να προσπαθήσω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα", δήλωσε αρχικά ο Ίνγκασον.

"Είμαι εδώ για να δώσω το 100% και περιμένω να γίνω μέρος της επιτυχίας στην οποία στοχεύουμε στο μέλλον. Έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες στο παρελθόν και σε πολλά περιβάλλοντα και τώρα θα παίξω στη Δανία για πρώτη φορά. Ως παίκτης, πάντα προσπαθούσα να ηγηθώ και να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να μεταφέρω οδηγίες και γενικά να είμαι ο εαυτός μου με την εμπειρία που έχτισα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου".

Στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός (42 συμμετοχές - 3 γκολ) έχει προλάβει να αγωνιστεί σε πάνω από 100 ματς με τη φανέλα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει κατακτήσει τρεις τίτλους: ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ