ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Γκορντεζιάνι στην Ντινάμο Τιφλίδας

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο του φιλικού με την Αλ Τααγουόν, Τέχελεν | Σάββατο 15 Ιουλίου 2024
Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο του φιλικού με την Αλ Τααγουόν, Τέχελεν | Σάββατο 15 Ιουλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Βασίλη Γκορντεζιάνι στην Ντινάμο Τιφλίδας.

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γεωργία από όπου κατάγεται, όπως ανακοινώθηκε από την Ντινάμο Τιφλίδας.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του ΠΑΟΚ Β' παραχωρήθηκε στην 19 φορές πρωταθλήτρια της χώρας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε έξι συμμετοχές στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β' φέτος, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Η ανακοίνωση της Ντινάμο Τιφλίδας

"Συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ντιναμό Τιφλίδας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του Βασίλειου Γκορντεζιάνι. Ο επιθετικός της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γεωργίας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τιφλίδας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη μέχρι το τέλος του 2026.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι είναι μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο Γκορντεζιάνι αγωνίστηκε τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος παίζει στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Συνολικά, ο νεαρός κεντρικός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β, έχει 11 γκολ και 4 ασίστ. Όσον αφορά την καριέρα του Γκορντεζιάνι στην εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την ομάδα U-21 της Γεωργίας και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι θα ενταχθεί στην Ντιναμό Τιφλίδας αμέσως μετά τη συνάντηση με την εθνική ομάδα U-21".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ