ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Δικέφαλος απέρριψε πρόταση της Μπριζ για τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα, γράφουν στην Ιταλία

Ο Στέφανος Τζίμας στο ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας
Ο Στέφανος Τζίμας στο ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση για τον 17χρονο επιθετικό από το Βέλγιο την οποία απέρριψε και μάλιστα ασυζητητί.

Χωρίς να αγωνιστεί ακόμη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Τζίμας ήδη προκαλεί ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Σύμφωνα με το tuttomercato η Μπριζ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για την απόκτηση η οποία έχει ήδη αποσταλεί πίσω στον παραλήπτη της.

"Ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας θεωρείται ως ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2006 έχει σκοράρει 4 γκολ σε 7 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β' - που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία- και έχει μέσο όρο ένα τουλάχιστον γκολ ανά μια ώρα παιχνιδιού και είναι ήδη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τις προφυλάξεις του προσφέροντας του συμβόλαιο με εξαψήφιες αποδοχές και πάνω από όλα, με ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλές ομάδες έχουν δοκιμάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Φιορεντίνα.

Η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσημη πρόταση που άμεσα επέστρεψε στον αποστολέα της. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ σε αυτόν και για αυτόν το λόγο όρισε τόσο υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του για ένα παίκτη που την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα 17 του χρόνια" αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ