ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μάρκος Αντόνιο, συν ακόμα ένας χαφ για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μάρκος Αντόνιο, συν ακόμα ένας χαφ για τον Δικέφαλο
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν αποφασίσει πως απαιτείται επιπλέον ενίσχυση και μετά τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις του Μαξίμοβιτς και του Μεϊτέ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τον προγραμματισμό και τις συζητήσεις που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για 3-4 κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες να γίνουν και φαίνεται πως πλέον έχει επανέλθει και πάλι έντονη η κινητικότητα στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Μια από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί στις συζητήσεις που γίνονται είναι να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή της ομάδας με δυο ποδοσφαιριστές. Η πρώτη κίνηση, όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή του Μάρκος Αντόνιο για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με τη Λάτσιο για τον δανεισμό του, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα περιλαμβάνει και όρο για την εξαγορά των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα αποκτηθεί άμεσα, ίσως και να δηλωθεί και στα παιχνίδια με τη Χαρτς, ενώ η απόκτηση ενός ακόμα χαφ θα κριθεί από την εξέλιξη των παιχνιδιών με τους Σκωτσέζους, με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να παραμένει μεγάλος στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο προσκήνιο κι ο Μεϊτέ

Στο προσκήνιο του Δικεφάλου έχει επανέλθει και ο Σουλιχό Μεϊτέ που ήταν στην κορυφή της αρχικής λίστας των ανθρώπων του με τους κεντρικούς μέσους στην αρχή του καλοκαιριού.

Ο Γάλλος χαφ της Μπενφίκα παραμένει χωρίς ομάδα κι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοίξει και πάλι δίαυλος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ και με τον ίδιο και την ομάδα του.

Οι τελικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο δεύτερος χαφ θα εξαρτηθεί από το αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Conference League.

Σε μια τέτοια περίπτωση και με τον ΠΑΟΚ σε τρεις διοργανώσεις τότε θα είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ