ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Κρυφές ματιές στον Μπράντον Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας στο ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς Eurokinissi Sports

Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει επιθετικό, το θέμα του Μπράντον Τόμας, τον οποίο ακόμη δεν έχει “αποχαιρετήσει”, θα παραμένει ανοικτό.

Μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό του στάδιο της προετοιμασίας, η αναζήτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού -από τους δυο που χρειάζεται- συνεχίζεται.

Όσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει με μοναδικά φορ τον Φεντόρ Τσάλοφ και τον νεαρό Ανέστη Μύθου, που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, θα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός, που έμεινε ελεύθερος στο τέλος του Ιούνη, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συμβολαίου που μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να είναι κλειστό διετές.

Και όπως κυλούν τα πράγματα είναι θα στο… κάδρο, εφόσον μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ακόμη σε αντίθεση με ότι συνέβη με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν ανανεώθηκαν, όπως ο Στέφαν Σβαμπ και ο Αλί Σαμάτα, ο Δικέφαλος δεν έχει “αποχαιρετήσει” τον 30χρονο.

Η περίπτωση του δεν έχει καμία σχέση με αυτές του Ομάρ Κόλι ή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μπράντον έδωσε πράγματα στον ΠΑΟΚ και πολλές φορές παίζοντας και πάνω από τις δυνατότητες του βοήθησε εκμεταλλευόμενος την αστείρευτη ενέργεια που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε το γεγονός ότι είχε ένα γκολ και μια ασίστ στο παιχνίδι που σήμανε την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2023-24, θα είναι πάντα σημείο αναφοράς στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη όμως η αναβάθμιση του ρόστερ του Δικεφάλου στην γραμμή κρούσης είναι επιβεβλημένη.

Μπορεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ήταν η πλέον παραγωγική στο πρωτάθλημα ωστόσο η παραμονή στην ομάδα δυο εκ των τριών φορ της περασμένης σεζόν δεν συνιστά αναβάθμιση όποιος και αν είναι ο βασικός επιθετικός που νομοτελειακά θα αποκτηθεί το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ