ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κινητικότητα με Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ένας από τους δικηγόρους του γραφείου που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αούγκουστο, την ώρα που το ζήτημα του συμβολαίου του παραμένει ανοικτό.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν – και συνεχίζουν να απασχολούν- τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Το ζήτημα του Βραζιλιάνου μέσου παραμένει ανοικτό, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ένας από τους δικηγόρους του γραφείου που τον εκπροσωπεί.

Instagram story του Ντόογκλας Αουγκούστο
Instagram story του Ντόογκλας Αουγκούστο INSTAGRAM

Με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου να έχει μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο του και τον παίκτη να προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν ήταν λογικό το όνομά του να βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγραμματισμού των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Η αλήθεια είναι ότι οι προθέσεις του ΠΑΟΚ απέναντι στον 25χρονο μέσο δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρες. Από την μια, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωναν την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα συζητούσαν προτάσεις για την παραχώρησή του και από την άλλη, απέρριπταν όσες έρχονταν στην Τούμπα.

Ο παίκτης βρέθηκε – όπως και ο Κούρτιτς – ένα βήμα από την έξοδο, μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι και λίγες εβδομάδες μετά κλήθηκε να συζητήσει για νέο συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες λένε ότι στις συζητήσεις που γίνονται για ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο το καλοκαίρι του 2019 έβγαλε από τα ταμεία του περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει στα περισσότερα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα περιορίζει ήδη αρκετά και τις επιλογές για τυχόν παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Βέβαια οι μεταγραφές συνεχίζονται για τις ομάδες από τη Σαουδική Αραβία από όπου έχει προκύψει αρκετά έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο του Δικεφάλου.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν τελικά προκύψει κάποια οριστική εξέλιξη με τον Βραζιλιάνο χαφ και ποια θα είναι αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ