ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η Τζένοα εξετάζει Νάρεϊ, σύμφωνα με το Calciomercato

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η Τζένοα εξετάζει Νάρεϊ, σύμφωνα με το Calciomercato
Ο Καλέντ Νάρεϊ INTIME SPORTS

Μέχρι και 2 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να προσφέρει η Τζένοα στον ΠΑΟΚ για τον Γερμανό, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ εμφανίζεται να είναι βασικός μεταγραφικός στόχος της Τζένοα σύμφωνα με το Calciomercato.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα της Γένοβα είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της μέχρι και 2 εκατομμύρια, από τα οποία οι 500 χιλιάδες σε μορφή μπόνους, για να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να παραχωρήσουν τον Γερμανό ακραίο. Όπως τονίζεται μάλιστα υπάρχει ανταγωνισμός για τον Νάρεϊ καθώς ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδες από την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

"Πρόκειται για έναν ακραίο επιθετικό που μπορεί να παίξει και ως ακραίος μπακ. Ο Γερμανός με καταγωγή από το Τόγκο, Κάλεντ Νάρεϊ, αγωνίζεται σήμερα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

Η ομάδα της Γένοβας ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλο για τον ποδοσφαιριστή, που συνολικά θα φτάνει τα 2 εκατομμύρια.

Πιο συγκεκριμένα, θα προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ακόμα 500.000 ως μπόνους, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Έλληνες να τον παραχωρήσουν.

Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός, αφού για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ομάδες από την Γερμανία, την Ολλανδία και την Τουρκία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ