ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η περίπτωση του Ροζιέ που πήγε στη Νις και η ποιοτική αναβάθμιση στο δεξί άκρο

Ο Ροζιέ σε αγώνα της Μπεσικτάς
Ο Ροζιέ σε αγώνα της Μπεσικτάς AP PHOTO/HUSSEIN SAYED

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Ροζιέ γιατί στην πραγματικότητα δεν πείστηκε ότι θα πρέπει να επενδύσει σε αυτόν τα χρήματα που απαιτούνταν την απόκτηση του και η αναζήτηση για έναν ακραίο αμυντικό συνεχίζεται

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κλείσει τον Βαλεντίν Ροζιέ που εν τέλει κατέληξε στη Νις με τους δικούς του όρους και από την στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον από από τους Γάλλους, μια ομάδα που ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του ακραίου αμυντικού, ήταν λογικό να μην καταφέρει να τον αποκτήσει.

Πρώτα από όλα οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν πείστηκαν σε καμία των περιπτώσεων ότι αξίζει τον κόπο να μπουν στη διαδικασία και να προσφέρουν 3 ή 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Μπεσίκτας για να τον φέρουν στην Τούμπα.

Έτσι προσπάθησαν να προχωρήσουν την περίπτωση του προωθώντας το δανεισμό του, χωρίς να δεσμευτούν με κάποια υποχρεωτική ρήτρα. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας είχαν φτάσει ακόμη και στο να συζητιέται αυτό το ενδεχόμενο, να μπει δηλαδή υποχρεωτική οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία θα συνδέονταν με το ενοίκιο για το δανεισμό του Γάλλου. Πως; Αν ο ΠΑΟΚ ενεργοποιούσε την ρήτρα των 3,5 εκατομμυριών τότε το ενοίκιο θα ήταν μηδενικό. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πλήρωνε 500 χιλιάδες και ο παίκτης θα επέστρεφε στην Κωνσταντινούπολη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούσαν ότι στην προσπάθεια τους θα είχαν σύμμαχο τον Φερνάντο Σάντος, στη λογική ότι ο Πορτογάλος θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μια καλή επιλογή για τον ποδοσφαιριστή. Όλα όμως ανατράπηκαν όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Νις που ήταν μια από τις ομάδες της αρεσκείας του Γάλλου αμυντικού.

Πηγαίνει για άλλα

Πλέον ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για άλλα σε μια θέση την οποία η τεχνική ηγεσία έχει θέσει ως αυτήν που περισσότερο από όλες απαιτεί ποιοτική αναβάθμιση. Έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι του δεν σταμάτησαν να εξετάζουν περιπτώσεις και άλλων ποδοσφαιριστών.

Μέσα από τη λίστα που έχει δημιουργηθεί θα προκύψει- αν τελικά προκύψει σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο- ο ποδοσφαιριστής που θα έχει το ρόλο που παίζει ο Ράχμαν Μπάμπα στην αριστερή πλευρά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ