ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η Μίλαν είναι έτοιμη να προσφέρει δέκα εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλια, γράφουν στην Ιταλία

Ο Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 22 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Η Μίλαν ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttomercatoweb, αναφέρει ότι η Μίλαν είναι έτοιμη να προσφέρει δέκα εκατομμύρια ευρώ στον Δικέφαλο για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα ο Πάολο Μαλντίνι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ζοζέ Μπότο, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι ροσονέρι έχουν συναντήσει ανταγωνισμό από τη Σάλτσμπουργκ και τη Σεβίλλη, οι οποίες έχουν καταθέσει προτάσεις μεταξύ επτά και δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ αξιώνει για την παραχώρηση του Κωνσταντέλια ένα ποσό μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι συνεχείς. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο ΠΑΟΚ επέκτεινε την συνεργασία του με τον Κωνσταντέλια, με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους, μέχρι το καλοκαίρι του 2007.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ