ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η Γουλβς ανακοίνωσε και επίσημα την αποδέσμευση του Γιόνι

Ο Γιόνι Ότο με τη φανέλα της Γουλβς
Ο Γιόνι Ότο με τη φανέλα της Γουλβς © 2020 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Γουλβς ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση τη συνεργασία της με τον Γιόνι Ότο ο οποίος το Σάββατο (27/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι τέλους και επίσημα έπεσαν στη συνεργασία της της Γουλβς με τον Γιόνι Ότο που αναμένεται το Σάββατο (27/1) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και απλά περίμενα το οριστικό τέλος με τον σύλλογο από την Αγγλία.

Η ανακοίνωση της Γουλβς αναφέρει:

"Ο Γιόνι αποχώρησε από τον σύλλογο μετά από πεντέμισι χρόνια στη Γουλβς. Ο Ισπανός είναι πλέον ελεύθερος να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο αφού το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναίνεση.

Ο έμπειρος αμυντικός ήταν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας που τερμάτισε έβδομη σε διαδοχικές σεζόν στην Premier League και απόλαυσε συναρπαστικά ταξίδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στον προημιτελικό του Europa League.

Μια εικόνα συνέπειας κατά τη διάρκεια αυτών των δύο περιόδων, μεταξύ των οποίων η μεταγραφή δανεισμού του μονιμοποιήθηκε, ο Γιόνι έκανε δικό του τον ρόλο του αριστερού μπακ υπό τον Nuno Espirito Santo.

Ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ όπου η τύχη του άλλαξε, ωστόσο, καθώς ο 29χρονος πλέον υπέστη τον πρώτο από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο σε διάστημα εννέα μηνών, που οδήγησε σε ξαφνική διακοπή της δυναμικής.

Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στη φυσική κατάσταση τον Φεβρουάριο του 2022, δεν είχε πλέον μόνιμη θέση στην ενδεκάδα αλλά κατάφερε να κερδίσει το βραβείο "γκολ του μήνα" στην Premier League τον περασμένο Μάρτιο, μετά από ένα χτύπημα 41 μέτρων κόντρα στην Λιντς.

Η τελευταία του εμφάνιση για τον σύλλογο ήρθε τον Σεπτέμβριο, ως αλλαγή στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, και Γιόνι φεύγει από τον σύλλογο με 134 συμμετοχές και έξι γκολ".

Ο αθλητικός διευθυντής Ματ Χομπς δήλωσε:

"Ο Γιόνι δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε θέλει να πάει να παίξει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Ήταν ένας μεγάλος υπηρέτης για εμάς, γι' αυτό προσπαθήσαμε να του κάνουμε αυτό το συντομότερο δυνατό.

Ο Ντοκ είναι ο τελευταίος που έμεινε από τον αρχικό όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και επέστρεψε, οπότε ο Γιόνι που έφυγε είναι άλλος ένας που έφυγε από εκείνη την εποχή, από μια ομάδα παικτών που θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι πίσω στον σύλλογο, για αυτό που έκαναν".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ