ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Μάλσα της Βαγιαδολίδ γράφουν στην Ισπανία

Ο Μίκαελ Μάλσα όταν αγωνιζόταν στην Λεβάντε
Ο Μίκαελ Μάλσα όταν αγωνιζόταν στην Λεβάντε AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο ΠΑΟΚ είναι εν αναμονή της άφιξης του Γιόνι το Σάββατο (27/1) το βράδυ και την ίδια ώρα στην Ισπανία κάνουν λόγο πως ο δικέφαλος έχει στο στόχαστρο του τον 28χρονο μέσο Μικαέλ Μαλσά.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφή, με τον Γιόνι, να αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (27/1) το βράδυ ενώ παράλληλα ψάχνει για έναν επιθετικό. Την ίδια ώρα στην Ισπανία έφεραν στην επιφάνεια ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 28χρονο μέσο Μικαέλ Μαλσά (1,79μ) της Βαγιαδολίδ.

Το δημοσίευμα του pucelafichajes.com συγκεκριμένα γράφει:

"Ο ΠΑΟΚ αναζητά αμυντικό χαφ στη φετινή χειμερινή αγορά και ένας από τους παίκτες της ατζέντας του είναι ο παίκτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μίκαελ Μάλσα. Ο Παριζιάνος έχει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι, πρόθεσή του είναι να φύγει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει καμία από τις διαθέσιμες ομάδες.

Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον παίκτη, θα ήταν ακόμη διατεθειμένη να αγοράσει τα δικαιώματα του για να τον αποκτήσει, η πρόθεση της ελληνικής ομάδας θα ήταν να υπογράψει τον παίκτη χωρίς καταβολή χρημάτων και να συμπεριλάβει μια σειρά από μεταβλητές στις οποίες, εάν πληρούνταν, θα πλήρωναν ορισμένα ποσά στην ομάδα. Επιπλέον η Real Valladolid θα κρατούσε επίσης ένα ποσοστό μιας υποθετικής μελλοντικής πώλησης. Ο Μάλσα δεν έχει αποφασίσει ακόμα, έχει προτάσεις από Τουρκία, ΗΠΑ, Κύπρο, Γαλλικό Δεύτερο και Ισπανία".

Το ρεπορτάζ για τον Μάλσα στην Ισπανία
Το ρεπορτάζ για τον Μάλσα στην Ισπανία PRINT SCREEN

Ο ίδιος με καταγωγή από τη Μαρτινίκα και τη Γαλλία έχει αγωνιστεί σε τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και στο Κύπελλο Ισπανίας.

Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό καθώς στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018 είχε φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά για έξι μήνες. Είχε δοθεί ως δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ στους Κρητικούς και έπαιξε για ένα εξάμηνο.

Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί σε Σοσό, Αντβέρμπ, Αλμπαθέτε, Μιράντες, Λεβάντε και Κασίμπασα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ