ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Σάμουελ Ζιγκό, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου στόπερ της Λάτσιο, Σαμουέλ Ζιγκό, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.
Η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό επαναφέρεται στο προσκήνιο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, καθώς η ιταλική Il Messaggero αναφέρει ότι ο Δικέφαλος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου στόπερ της Λάτσιο (ύψους 1.87 μέτρων).
Ο ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από τους Ρωμαίους και οι αξιώσεις του είναι κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο για τον Ζιγκό ενδιαφέρονται ομάδες από Γαλλία, αλλά και από τον αραβικό κόλπο.
Ο Ζιγκό έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, ενώ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ αντί 500 χιλιάδων ευρώ. Την περσινή σεζόν έπαιξε 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε δύο γκολ.