ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Έκλεισε το deal με Τουλούζ για Τσιγγάρα, οι όροι της συμφωνίας

Ο Χάρης Τσιγγάρας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Χάρης Τσιγγάρας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Με δανεισμό και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια φεύγει από τον ΠΑΟΚ για την Τουλούζ ο Χάρης Τσιγγάρας. Όλα τα δεδομένα της μετακίνησης του 22χρονου χαφ στη γαλλική ομάδα.

Σε συμφωνία για την παραχώρηση του Χάρη Τσιγγάρα στην Τουλούζ ήρθε το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ.

Η γαλλική ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον 22χρονο κεντρικό μέσο και ο Δικέφαλος μπήκε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης από τη στιγμή που δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Τσιγγάρας θα μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού στους βιολέ και θ' αμειφθεί ως το τέλος της χρονιάς με 400.000 ευρώ. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα λάβει ένα ενοίκιο 300.000 ευρώ και σε περίπτωση που οι Γάλλοι αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που προβλέπει το deal αφενός θα κερδίσει άλλα 2.5 εκατομμύρια ευρώ (ως ρήτρα αγοράς) αφετέρου θα εξασφαλίσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%.

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για ένα εξαιρετικό deal τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον παίκτη που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.

Πλέον αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ δύο ομάδων που είχαν καλές σχέσεις από την εποχή της μεταγραφής του Ευθύμη Κουλούρη.

Ο Τσιγγάρας εξαργυρώνει την εξαιρετική περσινή σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου, στη διάρκεια της οποίας αποτέλεσε ένα από τα "όπλα" του Λουτσέσκου στην πορεία έως τους "8" του Conference League. Τώρα τού δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ