ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Είδε Ουέλτον και Κόρντομπα, σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Ο Ουέλτον της Λέφσκι Σόφιας
Ο Ουέλτον της Λέφσκι Σόφιας PRINT SCREEN YOUTUBE

Δημοσιεύματα στη Βουλγαρία αναφέρουν ότι σκάουτερ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο "Γκεόργκι Ασπαρούχοφ" για να τσεκάρουν δυο ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας, τους Ουέλτον και Κόρντομπα.

Στη Βουλγαρία επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τους Ουέλτον και Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκαν την Κυριακή (21/8) στον αγώνα της Λέφσκι με την Χέμπαρ για να τους δουν από κοντά.

Όπως αναφέρεται σε αυτά, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και τον Παναμέζο κεντρικό αμυντικό προέκυψε μετά τα παιχνίδια των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Conference League και παραμένει ζωντανό λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου είδαν τη Λέφσκι να κερδίζει 4-0 και παρά το γεγονός ότι ούτε ο Ουέλτον σκόραρε, ούτε ο Κόρντομπα πιέστηκε, και έφυγαν, σύμφωνα με τους Βούλγαρους ευχαριστημένοι από όσα είδαν.

Η Λέφσκι που πλήρωσε 50. 000 ευρώ για τα δικαιώματα του Ουέλτον και απέκτησε ελεύθερο πέρυσι το χειμώνα τον Κόρντομπα απαιτεί 1 εκατ. για τον καθένα και έχει ήδη απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση τους από ισπανικές και τουρκικές ομάδες.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Παντελή Διαμαντόπουλο σχολίασαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League. Οι τέσσερις μεταγραφές που θα αλλάξουν τις ισορροπίες:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ