ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο του Ντιάν

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο του Ντιάν
@2021 AP PHOTO

Ο Εμπαγέ Ντιάν πολιορκείται από τουρκικές ομάδες και ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα.

Ο Εμπιαγέ Ντιάν αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι πάντως να φαίνεται να είναι αυτή την στιγμή τουλάχιστον η βασική επιλογή των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο η περίπτωση του Σενεγαλέζου επιθετικού είναι εξίσου δύσκολη με αυτή του Γκαμπιαντίνι, παρά το γεγονός ότι αυτός μένει δεδομένα ελεύθερος από την Καραγκουμρούκ. Και αυτό διότι για τον 2ο σκόρερ του φετινού τουρκικού πρωταθλήματος ενδιαφέρονται ήδη αρκετές άλλες ομάδες εκτός του Δικεφάλου.

Στη διεκδίκηση του Ντιάν έχουν μπει αρκετές ομάδες από την Τουρκία και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν απορρίπτει την ιδέα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Άλλωστε το είχε δηλώσει δημόσια ότι η προοπτική να παραμείνει στην Τουρκία είναι πολύ πιθανή παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στην Καραγκουμρούκ.

Εκτός από νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Πεντικσπόρ για τον 31χρονο φορ ενδιαφέρεται και η Τραμπζονσπόρ που θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Για τον Σενεγαλέζο έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες και από την Αραβία με τον παίκτη να έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ