ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Διάσταση απόψεων με Κούτσια, δεν προχωρά ο δανεισμός του στον Βόλο

Ο Γιώργος Κούτσιας στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του Conference League
Ο Γιώργος Κούτσιας στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του Conference League EUROKINISSI

Οι εκπρόσωποι του Γιώργου Κούτσια δεν δέχθηκαν την πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου και έτσι δεν προχωρά, τουλάχιστον για την ώρα ο δανεισμός του στο Βόλο.

Στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο για τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες, έχει πέσει και το όνομα του Γιώργου Κούτσια τον οποίο η θεσσαλική ομάδα θέλει να αποκτήσει ως δανεικό.

Από τον ΠΑΟΚ ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει δανεισμός του νεαρού επιθετικού πριν υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για την ώρα φαίνεται να υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους εκπροσώπους του Κούτσια και δεν προκύπτει συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η αντιπρόταση που τους έγινε από τους εκπροσώπους του νεαρού – που λόγω ηλικίας δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος- είναι "εκτός λογικής".

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τον ΠΑΟΚ είναι ότι αν ο παίκτης δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, ούτε δανεικός πρόκειται να παραχωρηθεί, ούτε θα υπολογίζεται από εδώ και πέρα από τον Δικεφάλο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ