ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δεν προχωρά του Γκαμπιαντίνι, τι ισχύει με Μισιτζάν

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι
Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι MARCO BERTORELLO/AFP

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αφήνουν την περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και στρέφονται στις εναλλακτικές τους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας τους.

Τα εμπόδια στην περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι αναγκάζουν τον ΠΑΟΚ να στραφεί πλέον στις εναλλακτικές του λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης του. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό επιθετικό δεν έχουν παρουσιάσει εξέλιξη, ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά τους ανθρώπους του Δικεφάλου που αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και αναγκάζονται να δουν και τις άλλες λύσεις που είχαν κατά νου.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να αφήνει την υπόθεση του 31χρονου φορ της Σαμπντόρια και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν αυτή η…υποχώρηση του αποτελεί μια κίνηση τακτικής ή αν ο Δικέφαλος έδωσε στον Γκαμπιαντίνι όσο χρόνο μπορούσε να του διαθέσει.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το καθεστώς των δεσμεύσεων του με την Σαμπντόρια δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ή ότι η Καλιάρι του Ρανιέρι έχει περιπλέξει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη υπόθεση του, που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού. Όπως φαίνεται ο Δικέφαλος δεν είχε άλλα περιθώρια να δελεάσει τον παίκτη και τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και για αυτό και αφήνει την περίπτωση του.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε Μισιτζάν

Στον αντίποδα όλα δείχνουν ότι τρέχει η υπόθεση του Βιρτζίλ Μισιτζάν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του εξτρέμ που μένει ελεύθερος από την Τβέντε.

Ο 29χρονος Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ φαίνεται να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους του Δικεφάλου που τις επόμενες ημέρες θα κινηθούν πιο έντονα για να συμφωνήσουν μαζί του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ