ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ανέβασε τη προσφορά του στην Κρουζ Αζούλ για Χόρχε Σάντσες

Τελική πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην Κρουζ Αζούλ για την απόκτησή του Χόρχε Σάντσες.
Ο ΠΑΟΚ εντείνει τις επαφές με την Κρουζ Αζούλ και κατέθεσε την τελική του πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού δεξιού μπακ, Χόρχε Σάντσες.
Οι “ασπρόμαυροι” αναζητώντας ουσιαστική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, κατέθεσαν τελική πρόταση που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ προς τον μεξικανικό σύλλογο, δείχνοντας διάθεση να κλείσει άμεσα το θέμα.
Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης παίζει και η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιέζει την Κρουζ Αζούλ να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, γεγονός που ενισχύει τη θέση της ελληνικής ομάδας στις διαπραγματεύσεις. Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του μεξικανικού συλλόγου.