ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μεγάλο το διακύβευμα της ρεβάνς και απαραίτητη η αντίδραση στη Λεωφόρο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Τεράστιο το διακύβευμα για τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson (21/02, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) κι απαραίτητη η αντίδραση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ καλείται μέσα σε λίγες ώρες να γυρίσει το διακόπτη και μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τους πράσινους στη Λεωφόρο.

Δυο ήττες back to back είναι κάτι που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το... παθαίνει για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο.

Μέχρι τώρα κάθε φορά που οι ποδοσφαιριστές του αποχωρούσαν με σκυμμένο το κεφάλι από ένα παιχνίδι επανέρχονταν με νίκη στο επόμενο. Δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι η πρώτη φορά που προκύπτουν.

Κάτι αντίστοιχο είχε να συμβεί από τα περυσινά playoffs, γεγονός που κάνει ακόμα πιο περίπλοκη της διαχείριση της κατάστασης που πηγαίνει να δημιουργηθεί.

Ο Δικέφαλος σε διάστημα μιας εβδομάδας έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, χάνοντας το ψυχολογικό κυρίως πλεονέκτημα και έθεσε σε αμφισβήτηση με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Όπως σωστά έχει πει ο προπονητής του, τα τελευταία αποτελέσματα δεν μπορούν να ακυρώσουν όσα ο ίδιος κι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν πετύχει μέχρι τώρα στη σεζόν. Από την άλλη όμως, ο δεύτερος ημιτελικός στη Λεωφόρο, δεν κρίνει απλά και μόνο έναν στόχο.

Η αναμέτρηση την Τετάρτη (21/02, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) μπορεί να βγάλει την ομάδα της Θεσσαλονίκης από μια δύσκολη κατάσταση ή να την εμπλέξει περισσότερο σε αυτήν.

Με την πρόκριση στον τελικό θα παραμείνει μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και θα έχει ανακτήσει ένα μέρος τουλάχιστον, της αυτοπεποίθησης της, που φαίνεται να έχει χάσει στα τελευταία παιχνίδια.

Έτσι, θα στείλει το μήνυμα και στους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον ξεγράψουν ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τους άλλους τρεις του BIG-4 επανέλαβε στην Τούμπα τα αποτελέσματα που είχε πάρει μακριά από την έδρα του στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Μεγάλη προσμονή για τον Τάισον

Όπως και να έχει το διακύβευμα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 55χρονος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει μέχρι και το πρωί της Τετάρτης για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον για το παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ο Βραζιλιάνος, που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας του κι αναγκαστικά, από τη στιγμή που η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να συνεδριάσει το πρωί της Τετάρτης ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να έχει προσαρμόσει τα πλάνα του με δυο ενδεχόμενα, με τον Τάισον και χωρίς αυτόν…

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ