ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα αλλά χωρίς Βαρέλα, Μουργκ

Προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς | 29 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ο Βιεϊρίνια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης (30/9) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Πορτογάλο να είναι έτοιμος να πάρει και φανέλα βασικού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου, οπότε ήταν δεδομένο πως ο Βιεϊρίνια θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης (30/9, 22:00 COSMOTE TV, LIVE στο SPORT24) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League.

Το θετικό για τον Πορτογάλο αρχηγό είναι πως έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης την Τετάρτη, πήρε μέρος και στο δίτερμα και έδειξε έτοιμος να παίξει την Πέμπτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις και ασχολήθηκαν με όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να έρθει η νίκη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και μπορεί να υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα προγράμματά τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ερχόμενο ματς. Αναλυτικά οι 23 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ