ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια INTIME

Με αρκετές επιστροφές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του τους Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (13/11, 21:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ και ξεπέρασε τη θλάση β' βαθμού που υπέστη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε και τους Κούρτιτς και Κουλιεράκη, οι οποίοι απουσίαζαν από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν οι Λύρατζης, Τσαούσης και Νάρεϊ που θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους μετά τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ