ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με την Φέγενορντ το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη για τη Super League 1 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη για τη Super League 1 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας, μετά από εκείνο με την Αϊντχόφεν, στο διάστημα που θα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του 4 ή 5 φιλικά παιχνίδια. Ήδη έχουν ανακοινωθεί 2 πολύ δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας το πρώτο του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους στις 14 Ιουλίου με αντίπαλο την Αϊντχόφεν και ένα ακόμη στις 25 Ιουλίου μια μέρα πριν την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη με την Φέγενορντ το οποίο έγινε γνωστό την Παρασκευή (25/6).

Το πρώτο φιλικό του φετινού καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί πάντως στην Τούμπα με αντίπαλο τον Βόλο στις 7/7 και θα λειτουργήσει ως τεστ αξιολόγησης για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία στις 12 του μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ