ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με συνταγή Αγρινίου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Ολιβέιρα στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ | 22 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ολιβέιρα στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ | 22 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει ένα ακόμη εκτός έδρας τρίποντο παίζοντας, πιθανότατα, κατά του Ατρόμητου με τον Κωνσταντέλια στο "10" τους Νάρεϊ- Ζίβκοβιτς στα άκρα και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη (28/12) με μια προπόνηση στην Τούμπα, από την οποία θα προκύψει η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Δικέφαλος θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του – μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα-, έχοντας ωστόσο σημαντικά προβλήματα.

Στους ήδη τραυματίες Φιλίπε Σοάρες και Γιασμίν Κούρτιτς προστέθηκε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που τη Δευτέρα (26/12) έμεινε για θεραπείας στο γυμναστήριο, λόγω του οιδήματος που έχει δημιουργηθεί στην φτέρνα.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με την συνταγή... Αγρινίου. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πριν ακόμη τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί, που τον οδήγησε στον πάγκο, αυτός που κινούνταν στο "10" ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Και μονιμοποιήθηκε σε επιτελικό ρόλο όταν πέρασε στον αγώνα ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, παίρνοντας την θέση του Μαροκινού.

Έτσι, σε μεγάλο βαθμό απαντήθηκε το ερώτημα πώς θα διαχειρίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ταυτόχρονη παρουσία το νεαρού Κωνσταντέλια, του Σέρβου και τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Με τους τρεις τους στη μεσοεπιθετική γραμμή – Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ στα άκρα και τον Κωνσταντέλια στον άξονα- και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι, ευελπιστώντας ότι θα παρουσιαστεί το ίδιο αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση για να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ