ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Αστέρα

Ο Ελ Καντουρί από το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική των playoffs /25-04-2021
Ο Ελ Καντουρί από το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική των playoffs /25-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Με πολλές αλλαγές και νεαρούς στην αρχική του ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα (16/05, 19.30).

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις χθεσινές του δηλώσεις για το σημερινό τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (16/05, 19.30, NOVASPORTS 4) προανήγγειλε όχι μόνο rotation αλλά και εκπλήξεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε…mood τελικού κυπέλλου και ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να ξεκουράσει σχεδόν το σύνολο των παικτών που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Πέδρο Μαρτίνς που χρησιμοποίησε βασικούς στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Και αυτό διότι σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε στόχο, αυτό της δεύτερης θέσης μέχρι και την αναμέτρηση με τον Άρη

Ο Ουρουγουανός έχει μια δεδομένη απουσία, αυτή του Ίνγκι Ίνγκασον που εδώ και αρκετές προπονήσεις ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι αλλά το πιο πιθανό σενάριο λέει ότι οι βασικοί στο σύνολο τους σχεδόν θα ξεκουραστούν με τους νεαρούς να παίρνουν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Για την ομάδα που θα παρατάξει ο Γκαρσία, που όπως συνηθίζει δεν ανακοίνωσε αποστολή, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Το σχήμα θα κριθεί εν πολλοίς στο αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε Κρέσπο Καντουρί ίσως και Καγκάβα, που έλειψαν από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού ή τον Σβαμπ που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν σήμερα; Όλοι οι νεαροί διεκδικούν συμμετοχή. Από τον νεαρό γκολκίπερ Ταλιχμανίδη μέχρι και τους Κούτσια και Κωνσταντέλια.

Στην άμυνα πιθανότατα θα αγωνιστούν Μιχάι, Κρέσπο και Μιχαηλίδης με τους Λύρατζη και Περέιρα να έχουν ρόλο φουλ μπακ στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή σίγουρος είναι ο Τσιγγάρας και δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Σβαμπ ή Νινούα.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Κρμέντσικ, που έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και στον τελικό και στα δύο άκρα Τζόλης και Καντουρί αν ο Γκαρσία θελήσει να δώσει χρόνο στο Μαροκινό. Σε αντίθετη περίπτωση λογικά θα ξεκινήσει ο Μουργκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ