ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με πλήρη αποστολή η Κλαμπ Μπριζ, έρχεται και με τους τιμωρημένους

Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ © 2024 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Η Κλαμπ Μπριζ ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης (17/04) για την Ελλάδα με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ακόμα και αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (18/04 22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Κλαμπ Μπριζ έρχεται με πλήρη αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18/04 22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) στη φάση των "8" του Conference League.

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας, Νίκι Χάγιεν, αποφάσισε να ταξιδέψουν ακόμα κι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως οι τιμωρημένοι Τιάγκο, Ντε Κάιπερ και Μέχελε, αλλά κι οι παίκτες που λόγω τραυματισμού είναι αμφίβολοι ή τελικά θα χάσουν το παιχνίδι.

Μια απόφαση που δείχνει πόσο κομβικό θεωρούν κι οι Βέλγοι τον προημιτελικό με τον Δικέφαλο στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Χάγιεν θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει την κατάσταση των Μινιολέ, Σκοβ Όλσεν, Ντένις Οντόι και Κάσπερ Νίλσεν που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γιαν Μπρεϊντέλ.

Η αποστολή της Κλαμπ Μπριζ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (17/04) για τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στην Τούμπα όπου θα πραγματοποιηθεί κι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ