ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με πίστη και σοβαρότητα για την πρόκριση

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Χέρακλες
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Χέρακλες EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιανς με τον Λουτσέσκου να έχει μιλήσει πολλές φορές μέχρι τώρα στους παίκτες για τους κινδύνους που κρύβουν τα προκριματικά του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο αγώνα με την Μποέμιανς (03/08, 21:45, OPEN και LIVE SPORT24) με την αποψινή προπόνηση στο Aviva Stadium γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του έχει "ακτινογραφήσει" τους Ιρλανδούς και τις τελευταίες ημέρες μιλά συνεχώς στους παίκτες του τονίζοντας τους ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Με ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού ξεκίνησε και η σημερινή τελευταία πριν τον αυριανό αγώνα προπόνηση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει "περάσει" στους ποδοσφαιριστές του ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσουν ότι η Μποέμιανς είναι ένας εύκολος αντίπαλος.

Τους έχει τονίσει ότι οι Ιρλανδοί μπορούν δημιουργήσουν κινδύνους και ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να προκριθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου αν βρεθούν, θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν- Ριέκα.

Γενικά στην αποστολή του Δικεφάλου που βρίσκεται από την 1η Αυγούστου στο Δουβλίνο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα προκειμένου να μην την… πατήσει ο ΠΑΟΚ όπως συνέβη στις άλλες δυο ελληνικές ομάδες στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ