ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ντάντας η προπόνηση

Ο Τιάγκο Ντάντας
Ο Τιάγκο Ντάντας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τιάγκο Ντάντας ενσωματώθηκε πλήρως στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Αποφόρτιση για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αν υπήρξε κάτι που θα μπορούσε να προβληματίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού, αυτό θα είχε να κάνει με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και τα λάθη που έγιναν στην άμυνα της.

Έτσι την επόμενη ημέρα ένα από τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία εστίασε η προπόνηση του Ρουμάνου τεχνικού ήταν η αμυντική λειτουργία στην άμυνα αλλά και τα τελειώματα των φάσεων.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει πλέον και ο Ντιάγκο Ντάντας που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Δικεφάλου. Εκτός έμειναν ο Λευτέρης Λύρατζης που έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έκανε αποφόρτιση.

"Μία μέρα μετά το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας και συνέχισαν την δουλειά.

Με τον Τιάγκο Ντάντας να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δούλεψε σε γκρουπ πάνω στην αμυντική τακτική και στα τελειώματα, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε στο ξενοδοχείο για προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Για το Σάββατο (03.12) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:30 και στις 17:30" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ