ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Νέσμπεργκ και Γκορντεζιάνι η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με Νέσμπεργκ και Γκορντεζιάνι η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό
PRINTSCREEN

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 20άδα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) χωρίς τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με μια απογευματινή προπόνηση που έγινε στην Τούμπα.

Σε αυτήν οριστικοποιήθηκε η απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από την αυριανή αναμέτρηση, καθώς ο νεαρός αμυντικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κουλιεράκης μαζί με τον Μπράντον Τόμας και τον Γιάννη Μιχαηλίδη είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ανακοίνωσε αποστολή με νέα πρόσωπα: τον Ιβάν Νέσμπεργκ και τον Βασίλη Γκορντεζιάνι.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι για το αυριανό ντέρμπι είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Νέσμπεργκ, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Γκορντεζιάνι, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ