ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Νάρεϊ στην κορυφή και ίδια τριάδα στα χαφ η νέα δοκιμή του Λουτσέσκου

Ο Κάλεντ Νάρεϊ
Ο Κάλεντ Νάρεϊ INTIME

Οι δοκιμές στην προπόνηση της Δευτέρας δείχνουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμος ακόμη και για αλχημείες για να κάνει τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό στο δεύτερο ματς με τη Λέφσκι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει τις δοκιμές ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Λέφσκι στην Τούμπα, δείχνοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρει τρόπους να πλήξει την αντίπαλη αμυντική γραμμή.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά για να κρατήσει ζωντανή την υπόθεση πρόκριση στον γ' προκριματικό του Conference League αναγκάζει τον προπονητή του να πάρει ρίσκα στην επιθετική του γραμμή και εκεί εντοπίζονται οι περισσότερες από τις δοκιμές του.

Ενώ στην κυριακάτικη προπόνηση δοκίμασε εναλλάξ στην κορυφή της επίθεσης τους Κούτσια και Μπράντον σε αυτή της Δευτέρας έκανε δοκιμές με τον Κάλεντ Νάρεϊ στη θέση του φορ.

Σε αυτή τη δοκιμή είχε τον Γερμανό μπροστά, τον Ζίβκοβιτς δεξιά και τον Μπίσεσβαρ αριστερά, κρατώντας αναλλοίωτη την τριάδα των χαφ σε σχέση με την αναμέτρηση στη Σόφια. Στο δίδυμο των κεντρικών μέσων δοκίμασε και πάλι τους Αουγκούστο και Σβαμπ και επέμεινε στην χρησιμοποίηση στο "10" του Τιάγκο Ντάντας.

Ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτή θα είναι και παράταξη των παικτών από τη μεσαία γραμμή και μπροστά στον αγώνα της Πέμπτης. Από τη δοκιμή αυτή ωστόσο προκύπτουν ζητήματα που έχουν να κάνουν και με όσα περιμένει - ή θεωρεί ότι δεν μπορεί να περιμένει - ο Λουτσέσκου από τους Μπράντον και Κούτσια, αλλά και με τη δυνατότητα που του δίνουν τα γρήγορα πόδια του Νάρεϊ να παίξει στην πλάτη των αμυντικών της Λέφσκι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ομάδας της Σόφιας είναι ότι ανεβάζει ψηλά στο γήπεδο και την αμυντική γραμμή της, κάτι που ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα το κάνει και στην Τούμπα, όταν θα κληθεί να υπερασπιστεί το ισχυρό προβάδισμα του που της δίνει η νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Όπως και να 'χει ο Λουτσέσκου έχει ακόμη δυο προπονήσεις προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα και να κάνει και τις τελικές του δοκιμές. Φαίνεται πάντως ότι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κάνει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο επιθετική. Αυτή η ανάγκη για γκολ είναι που τον οδηγεί ακόμη και "αλχημείες" στη γραμμή κρούσης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ