ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Λάμπρου η επιστροφή στις προπονήσεις

Ο Λάζαρος Λάμπρου
Ο Λάζαρος Λάμπρου MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και Τβέντε έχουν προχωρήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη διακοπή του δανεισμού του Λάζαρου Λάμπρου από την ολλανδική ομάδα, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περνούν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Ο Πάμπλο Γκαρσία τους περιμένει για προπόνηση την Κυριακή οπότε και θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στην Θεσσαλονίκη.

Είναι πιθανό στην προπόνηση της Κυριακής να υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία. Για τον Λάζαρο Λάμπρου ο λόγος του οποίου ο δανεισμός στην Τβέντε θα διακοπεί.

Ήδη οι δυο ομάδες έχουν προχωρήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και λογικά ο Λάμπρου θα είναι διαθέσιμος όταν στις 3 του Γενάρη ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει ως ένα βαθμό ικανοποιημένες όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Λάμπρου που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Τβέντε ήθελε να επιστρέψει. Οι Ολλανδοί που δεν τον υπολόγιζαν ιδιαιτέρα είχαν αφήσει στη διακριτική ευχέρεια του παίκτη να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Τβέντε ή όχι . Και φυσικά ο ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει διαπιστώσει έλλειμα στα εξτρέμ θα έχει από εδώ και πέρα μια επιπλέον επιλογή.

Ακόμη πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν η επιστροφή του Λάμπρου που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη θα καλύψει την εισήγηση του προπονητή του ΠΑΟΚ για ακραίο επιθετικό ή αν ο Δικέφαλος θα αναζητήσει και άλλον παίκτη για τη θέση αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ