ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κούτσια η τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία

Ο Κούτσιας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Κούτσιας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κούτσιας κλήθηκε εσπευσμένα στον ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το φιλικό του Δικεφάλου με τη Σταντάρ Λιέγης το Σάββατο (9/7).

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σήμερα τις δυο τελευταίες του προπονήσεις στο Άπελντορν και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία είναι το φιλικό που θα δώσει με τη Σταντάρ Λιέγης το Σάββατο (9/7).

Ο Γιώργος Κούτσιας ταξίδεψε στην Ολλανδία, πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το φιλικό με τους Βέλγους που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

"Η Παρασκευή (08.07) ήταν μια από τις πιο απαιτητικές μέρες της προετοιμασίας με δύο έντονες προπονήσεις. Τις τελευταίες στο Άπελντορν, αφού ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη βάση του.

Μέχρι τότε έχει μείνει μια… εκκρεμότητα. Το δυνατό φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, το Σάββατο (09.07) στις 17:00. Ας επιστρέψουμε στις προπονήσεις όμως! Η πρωινή είχε κατά κύριο λόγο να κάνει με τη φυσική κατάσταση με σπριντ, διαδρομές με εμπόδια, παιχνίδια σε μικρούς χώρους, αλλά και με τα κλασικά πλέον μαθήματα τακτικής κι εξάσκηση στα τελειώματα έπειτα από συνδυασμούς και γεμίσματα.

Το απόγευμα η προπόνηση θύμισε κάτι από παραμονή αγώνα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ασχολούνται με το επικείμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και να δείχνουν στους παίκτες τους τι θέλουν από αυτούς στο γήπεδο κόντρα στους Βέλγους.

Στη δεύτερη προπόνηση συμμετείχε κανονικά κι ο Γιώργος Κούτσιας που έφτασε σήμερα στην Ολλανδία κι εντάχθηκε στην αποστολή της ομάδας. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Το Σάββατο (09.07), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία με το ματς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης του γνωστού μας Γκόικο Τσίμιροτ.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 και είναι κεκλεισμένων των θυρών" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ