ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα αλλά χωρίς Τάισον η αποστολή με τον Ολυμπιακό

Ο Τάισον πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Τάισον πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Δείτε τους παίκτες που πήρε μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (5/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24). Μέσα ο Κεντζιόρα, εκτός ο Τάισον.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (5/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (4/2) προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Τόμας Κεντζιόρα, αντίθετα εκτός έμεινε ο Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Εκτός έμειναν και οι Μουργκ, Καντουρί, Λύρατζης, Κούρτιτς και Βιεϊρίνια, οι οποίοι δεν ήταν στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι με την ομάδα του Μίτσελ. Η προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ