ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Καμαρά και Θυμιάνη ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Με Καμαρά και Θυμιάνη ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς. Το παρών έδωσαν οι Μαντί Καμαρά και Θυμιάνης.

Τα κεφάλια μέσα για τον ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς με πρώτα τα ματς για το Champions League είτε με την Μπάνια Λούκα είτε με την Εγκνάτια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου σήμερα στη Νέα Μεσημβρία και τους περιμένει και αύριο για διπλή προπόνηση. Το απουσιολόγιο ήταν πάντως σχετικά γεμάτο με τους διεθνείς Τσιγγάρα, Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ να επιστρέφουν από βδομάδα στις προπονήσεις, τον Ράφα Σοάρες να ξεκινά από αύριο και τον Τάισον να έχει πάρει κάποιες επιπλέον ημέρες άδειας.

Νέα πρόσωπα για την ώρα δυο: Ο Μαντί Καμαρά και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης. Από τους δανεικούς επέστρεψαν οι Λύρατζης και Τζίμας από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα ενώ στις πρώτες προπονήσεις της καλοκαιρινής προετοιμασίας συμμετέχουν και κάποιοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β’ (Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα).

"Οι πρωταθλητές και πάλι στο γήπεδο! Η σεζόν 2024-25 ξεκίνησε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία με την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα, ίδια δίψα, ίδια νοοτροπία και ίδια διάθεση για δουλειά. Το αγωνιστικό τμήμα πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο για τη νέα σεζόν. Λύρατζης και Τσαούσης επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β και Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης έκαναν πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα στο γήπεδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα και η δουλειά ξεκίνησε. Το πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής, κάποια κομμάτια τακτικής με το… καλησπέρα και φυσικά δίτερμα στο φινάλε.

Μοναδικοί απόντες ο Ράφα Σοάρες , που επιστρέφει αύριο, ο Τάισον που εξασφάλισε ειδική άδεια και οι διεθνείς Κουλιεράκης , Τσιγγάρας και Ντεσπόντοφ , που επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή (21.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ