ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με ευρύ rotation από τον Λουτσέσκου για τη νίκη

ΠΑΟΚ: Με ευρύ rotation από τον Λουτσέσκου για τη νίκη
INTIME

Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ωστόσο ο στόχος του είναι να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δίνει παιχνίδια ανά τρεις ημέρες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι λογικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Ιωνικό σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα (17:15 Novasports 2HD, LIVE από το SPORT24), μεσοβδόμαδα έχει να δώσει το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη στους 16 του Conference League θα κλείσει τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας.

Γι' αρχή ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ολιβέιρα, Άκπομ και Μουργκ και τον τιμωρημένο Κούρτιτς, ενώ άφησε εκτός αποστολής Άντριγια Ζίβκοβιτς, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και Άνχελ Κρέσπο, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα κρούσμα κορονοϊού. Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι από αυτούς, αν ήταν στην αποστολή, πιθανότατα θα ξεκινούσαν και στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα έστω και αντιμετωπίζοντας τόσες απουσίες.

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι 11 του Ρουμάνου

Λογικά στην άμυνα μπροστά από τον Πασχαλάκη θα αγωνιστούν Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ. Στα χαφ, απ' όπου λείπει και πάλι ο Κούρτιτς, θα ξεκινήσει ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ να παίρνει την θέση του Σλοβένου και τον Σοάρες αυτή του Αουγκούστο.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν και τα περισσότερα ερωτηματικά. Ζαμπά, Μίτριτσα και Καντουρί διεκδικούν τις δυο θέσεις στα άκρα ενώ στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα ξεκινήσει και πάλι ο Τσόλακ, που έβγαλε τα 120 λεπτά του αγώνα με τη Μίντιλαντ. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να εμπιστευτεί το νεαρό Γιώργο Κούτσια.

Παρά το rotation που θα κάνει ο προπονητής του, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Άλλωστε, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και στις τρεις διοργανώσεις, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει κάποιον από αυτούς.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ