ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με επιπλέον επιλογές ο Δικέφαλος στο Περιστέρι

Ο Γιόνι Ότο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Γιόνι Ότο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI SPORTS

Γιόνι Ότο και Αλί Σαμάτα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας στον απόλυτο βαθμό τη φιλοσοφία του προπονητή του που συνοψίζεται στην έκφραση game by game έχει πλέον στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (4/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Περιστέρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του πλέον δυο επιπλέον επιλογές και μάλιστα σημαντικές ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται για την ομάδα του.

Ο Γιόνι Ότο έκανε την Πέμπτη (1/2) τη δεύτερη του προπόνηση συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του δείχνοντας ότι μπορεί να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι ζήτημα του Λουτσέσκου πότε θα ξεκινήσει να του δίνει χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει πιθανότητα, αν και έμεινε εκτός αποστολής από τον, διαδικαστικού χαρακτήρα, προημιτελικό με τον Πανσερραϊκό, ο Γιόνι να ταξιδέψει στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μια πιθανότητα που αυξάνεται όσο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, παραμένει στα πιτς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου είναι και ο Αλί Σαμάτα που από το περασμένο Σαββατοκύριακο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Τανζανός επιθετικός έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, στη μια και μοναδική προπόνηση που προηγήθηκε του αγώνα κυπέλλου, ωστόσο πλέον και αυτός προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ